Mooie resultaten voor de meiden van ODI!
Mooie resultaten voor de meiden van ODI!

Veel medailles voor Odianen bij turncompetitie in Spijkenisse

Algemeen 671 keer gelezen

Tinte - Zaterdag 11 en 25 november was de turncompetitie in Spijkenisse voor recreatie meisjes/ dames. Van Gymnastiek vereniging ODI Tinte deden er 8 meiden mee.

Het waren gezellige wedstrijden met elkaar en de meiden hebben goede resultaten behaald. Een aantal meiden heeft nieuwe onderdelen laten zien en dat is goed gelukt en tijdens de 2de wedstrijd hebben ze nog wat in de samenstelling verbeterd zodat hierdoor de uitgangswaarde verhoogt, met goede resultaten tot gevolg. Tijdens de 2de wedstrijd was er tevens ook een toestelfinale.

De uitslag van de 1ste wedstrijd meerkamp: Pupil nivo 7 -2012- 2de Yuna de Waard. Avy van t Kruijs viel net buiten de prijzen met 0.05 ptn en werd 5de en Ella van Loon werd 6de met een verschil van 0,2 ptn. Pupil nivo 6- 2012- 1ste prijs voor Tessa van de Kooij. Lotte Breugelmans werd 11de. Jeugd nivo H- 1ste prijs voor Sanne Breugelmans en Isabel van der Ent viel helaas ook net buiten de prijzen , werd 5de met een verschil van 0,2 punten. Senior nivo G- 1ste prijs voor Julia Poli.

De uitslag van de 2de wedstrijd meerkamp: Pupil nivo 7 2012- 1ste Yuna de Waard en 3de Ella van Loon. Pupil nivo 6 2012- 2de Tessa van de Kooij en Lotte Breugelmans. Jeugd nivo H- 1ste Sanne Breugelmans en 3de Isabel van der Ent. Senior nivo G – 1ste Julia Poli. 

Uitslag toestelfinales: Sprong- Goud voor Ella en Sanne, Zilver voor Tessa. Brug- Goud voor Sanne, Zilver voor Yuna en Brons voor Tessa, Isabel en Ella. Balk- Goud voor Sanne, Zilver voor Lotte en Brons voor Yuna. Vloer- Goud voor Lotte, Sanne en Yuna, Zilver voor Isabel en Julia, Brons voor Tessa en Avy.

Ze kijken terug op 2 super wedstrijden met zeer goede resultaten met veel gewonnen medailles. Heel bijzonder is dat elke Odiaan die meegedaan heeft een medaille of meerdere heeft gewonnen. Ze mogen trots zijn op hun prestaties!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant