George Baker en Ger Vos
George Baker en Ger Vos Foto: Wil van Balen

Feeling Good Tour opnieuw een feestje

Algemeen 641 keer gelezen

Rotterdam - De een vindt zijn muziek maar niets, de ander loopt met hem weg. Maar niemand kan er om heen dat Ger Vos afgelopen maandag al weer voor de 12e keer het Nieuwe Luxor vol had met een uitzinnige menigte, waaronder 600 ouderen uit de regio. Zij genoten kosteloos van een avondje uit.

Met in totaal 12 bussen werden de ouderen, door Ger Vos altijd ‘De Gouden Generatie’ genoemd, opgehaald op diverse locaties. Dat ging al vanaf 17.00 uur van start zodat zij op tijd in het Nieuwe Luxor konden zijn voor de pre-party tot 20.00 uur. Na een geweldige ontvangst met een Dixie dweilband konden zij daarna alvast in de stemming komen met een hapje en een drankje en werd er al volop feest gevierd met een drietal optredens, waaronder onze eigen fotograaf Wil van Balen. Daarna kon het hele gezelschap plaats nemen op het balkon om te genieten van de optredens van Ger Vos en zijn gasten.

De toon werd hier direct gezet met ‘Simply the Best’ en in dat tempo volgde het ene nummer na het andere. Bij Que sera sera werden de armen ingehaakt en deinden de bezoekers in zowel de zaal als op het balkon mee op de Italiaanse klanken. Er was een eerbetoon aan Golden Earring en André Hazes, waarbij luidkeels meegezongen werd. Ook volgden er diverse nummers van Boney M. 

Als speciale gast had Ger George Baker uitgenodigd. Die kreeg uiteraard de hele zaal mee met  Paloma Blanca, zijn meesterhit uit 1975. De bijna 80-jarige zanger liet horen nog over een prima stemgeluid te beschikken. Net als vorig jaar werd Ger muzikaal ondersteund door The New Symphonics onder leiding van Maurice Luttikhuis en verleende het Popkoor Bombary weer haar medewerking.

Volgend jaar is er opnieuw een Feeling Good Tour en wel op 25 november. Maar eerst is er op 20 februari een benefietconcert voor Hospice de Waterlelie in Theater de Stoep in Spijkenisse. De opbrengst is bedoeld voor de inrichting van het nieuwe hospice. Kaarten kosten € 37,50 en zijn te bestellen via www.theaterdestoep.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant