Ruim 200 kinderen zullen ook dit jaar worden verrast met een mooi gevulde gezinsbox.
Ruim 200 kinderen zullen ook dit jaar worden verrast met een mooi gevulde gezinsbox.

Sprookjeshuis opent deuren voor Wensdag

Algemeen 399 keer gelezen

Voorne aan Zee - In de vooravond van woensdag 13 december opent winkelcentrum de Struytse Hoeck van 17u tot 19u de deuren van het sprookjeshuis voor de kinderen uit gezinnen die noodgedwongen steun krijgen van de voedselbanken in Voorne aan Zee. 

De gezinnen worden komende weken uitgenodigd om die avond een bezoekje te brengen aan de Wensdag waar zij een grote Magic gezinsbox kunnen ophalen. Die box vult de organisatie ieder jaar met lekkere producten, gezinsspelletjes en andere leuke items waar de gezinnen wat aan hebben tijdens de kerstvakantie. Dat kunnen zij niet zonder de hulp van enthousiaste ondernemers en inwoners dus vraagt de organisatie ieder jaar weer de hulp (in financiën of producten) om ook een beetje te helpen!

Dit jaar worden zo’n 100 gezinsboxen, t.w.v. circa €15, gevuld waarmee zo’n 200 tot 250 kinderen worden verrast. 

Wil jij een steentje bijdragen door producten beschikbaar te stellen voor de gezinsboxen en samen met stichting PUSH een lach op de gezichten van de kinderen bezorgen? Laat het even weten door een mailtje te sturen aan: wensdaghellevoetsluis@gmail.com of even te bellen op 06-57500947 (Nick van Straaten). 

Wil je financieel een steentje bijdragen? Dan kun je een bedrag overmaken aan Stichting PUSH op NL73 ABNA 0429 9927 77 t.n.v. Stichting Push o.v.v. Wensdag 2023.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant