Afbeelding
Wil van Balen

Nieuwe accommodatie op OVV-complex geopend

Algemeen 603 keer gelezen

Oostvoorne - Afgelopen week vrijdag werd de nieuwe accommodatie op het voetbalcomplex van OVV aan de Oostvoornse Zwartelaan officieel in gebruik genomen. De club, die vanwege de verbouwing bijna een jaar gebruik moest maken van portocabins om het clubleven gaande te houden, maakte van  de officiële opening een gedenkwaardig festijn.

Andries Schouten, onder wiens voorzitterschap het bouwproces van de nieuwe kleedruimte/kantine op het OVV-complex voor het eerst in gang werd gezet, onthulde met het verwijderen van een OVV-shirt de eerste steen die destijds door de in 2022 afgetreden en door de huidige voorzitter Marco van Toledo opgevolgde Schouten werd gelegd.

Lintje
Daarna knipten Voorne aan Zee-wethouder Daan van Orselen en OVV-bestuurslid Martin Hagers gezamenlijk het lint door dat tot dat moment de toegang tot het nieuwe clubgebouw blokkeerde.

Muziek
Feestelijke muziek van Oostvoornes muziekvereniging Volharding voor de officiële openingshandelingen en daarna maakten de officiële ingebruikname compleet. Daarna genoten de genodigden en clubleden van een gezellig samenzijn in de nieuwe kantine.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant