Afbeelding

TheaterTuin overtreft zichzelf in “Stuifakkers”

Algemeen 633 keer gelezen

Rockanje - Na het succesvolle “Dickens optreden” met heel veel mooie en toepasselijk muziek vorig jaar, verrasten een zevental “talenten”, waaronder een tweetal heel jonge dames van de TheaterTuin van Voorne, deze keer de volle zaal van “Stuifakkers” met een heel ander programma. Allereerst verzorgden zij met toepasselijke liedjes de warming-up voor de komst van Sinterklaas en zijn vier pieten, die zo bleek, voor menig bezoeker iets in petto had.

In het gezellige restaurant “De Branding” werd bij binnenkomst iedereen dan ook getrakteerd op warme chocolademelk en een stuk heerlijke gevulde speculaas en naast deze lekkernijen trakteerde de TheaterTuin ruimschoots op muzikale pepernoten.

Genoten werd er dan ook van liedjes als, dans je de hele nacht met mij, de vlam in de pijp, rum en coca cola, en Singing in the rain, maar ook het bekende Marina van Rocco Granata, terwijl ook de mooie en toepasselijk gelegenheidskleding opzien baarde. Een mooie afsluiting voor de artiesten van de TheaterTuin die van een drukke sinterklaas periode, naadloos overgaan naar hun kerstrepertoire dat zij de komende weken op menige plaats in onze regio ten gehore zullen brengen.

Drietal nieuwe december activiteiten

Inmiddels kunnen de senioren, die zo’n beetje uit onze hele gemeente Voorne aan Zee komen, al weer uitkijken naar een drietal leuke nieuwe december activiteiten aan de Rockanjese Briggemandreef, want op zondag 10 december bezoekt Ger Vos “Stuifakkers”, gevolgd door een sfeervolle kerstmiddag op zondag 17 december met het Rozenburgse popkoor “Given”, om tenslotte ook nog op vrijdag de 22e december te genieten van een kerstshow met bingo in het sfeervol versierde restaurant, met onder meer een optreden van het bekende zangduo Liana en Martein. Alle reden dus voor een bezoekje, de vrijwilligers zullen u graag ontvangen!

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant