De cast van In De Vlaamsche Pot
De cast van In De Vlaamsche Pot

In De Vlaamsche Pot zorgt voor vier keer uitverkocht ‘Theater’ Tintestein

Algemeen 647 keer gelezen

Tinte - In een vier maal achtereen uitverkocht Tintestein speelde toneelvereniging ICC de afgelopen twee weekenden de voorstelling In De Vlaamsche Pot van Haye van der Heyden. Een heerlijke ongecompliceerde en soms wat ondeugende klucht, die luisterend naar de reacties door het publiek bijzonder werd gewaardeerd.

In de tot een waar theatertje omgevormde grote zaal van de oude school werd, improviserend binnen de daar voor handen zijnde ruimte, een vrolijk schouwspel neergezet. Daarmee kwam een einde aan de radiostilte die ten aanzien van de optredens van deze vereniging in Tinte voor enkele jaren gold. Na corona en de sluiting van het verenigingsgebouw was het goed om met een avondvullende voorstelling terug te zijn in ‘het eigen nest’ en het publiek als van ouds te kunnen laten lachen.

Toneelgroep ICC bedankt al haar bezoekers voor hun komst naar de uitvoeringen. Daarnaast gaat er ook een woord van dank uit naar het legertje vrijwilligers dat de voorstellingen op deze toch wel specifieke plek mogelijk gemaakt heeft: sjouwers, knutselaars, technici, kaartverkopers, zaalinrichters, barpersoneel en ga zo maar door.

Een speciaal woord van dank gaat uit naar de besturen van zowel de Jeugdcentrale als die van Ons Tintestein. Beide instanties droegen ieder op hun eigen manier flink bij tot het kunnen doen slagen van de toneelavonden. Al met al vier avonden om met plezier op terug te kunnen kijken!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant