Wil van Balen, alias Jeffrey Williams
Wil van Balen, alias Jeffrey Williams sjaniegroen

“Stuifakkers” kan zelfs country en line dance waarderen!

Algemeen 2.450 keer gelezen

Rockanje - Afgelopen zondag was een middag die toch anders dan anders was in “Stuifakkers” in Rockanje. Want dit keer stond voor de seniorenmiddag country en line dance op het programma.

Allereerst was het natuurlijk de alom bekende, altijd vriendelijke en zeg maar zelfs geliefde persfotograaf Wil van Balen, die als zanger Jeffrey Williams een onvergetelijke indruk op de gasten maakte met onder meer mooie covers van Garth Brooks en Don Williams. Wil, alias Jeffrey, liet met zijn klanken de hele groep op een geweldige manier line dancen en toverde zo een glimlach op vele gezichten!

Zonder meer was het ook genieten voor de bezoekers en organisatoren tijdens het bekende Quando, Quando, Quando van Engelbert Humperdink, die op verzoek als toegift werd gezongen. Het zorgde niet alleen voor een volle dansvloer, maar was de spreekwoordelijke kers op de “countrytaart” en zorgde voor een hartelijk applaus voor deze topmuzikant van de opnieuw goed gevulde zaal met senioren uit zo’n beetje heel Voorne aan Zee.

Demo wereldkampioen line-dance
Wereldkampioen line dance Joran van der Noll uit Spijkenisse maakte deze middag met zijn demo ook grote indruk op de aanwezigen, net als de andere leden van het demoteam van de populaire dansschool Time2linedance uit Spijkenisse. Joran verzorgde zelfs een tweetal demo’s en zweefde hierbij door de zaal! Fantastisch om dat in Rockanje te mogen aanschouwen! De vrijwilligers van Catharina Welzijn Ouderen Westvoorne kunnen hiermee met een brede glimlach, net als de gasten, weer terugkijken op een fantastische middag in Rockanje.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant