Afbeelding

25 jaar Kinderboerderij Agathahoeve

Algemeen 327 keer gelezen

Oostvoorne - Dit jaar bestaat kinderboerderij Agathahoeve 25 jaar! En dat willen zij graag met jullie allen vieren op 15 juni 2024. 

Het Agathahuis was vroeger altijd een kortverblijf wonen instelling wat later werd omgezet naar lang verblijf. Daarna kwam er een opzet voor drie dagbesteding groepen. Een atelier met winkel, een dagbesteding met wat meer ruimte voor individuele activiteiten en de kinderboerderij. De opzet en de ruimtes waren er maar zeker voor de kinderboerderij moest er veel geld beschikbaar komen. Lyondell, nu beter bekend als LyondellBasell, stond er voor open om de kinderboerderij te ondersteunen en deed dit met een groot bedrag. In 1998 startten ze met de bouw en in 1999 ging de kinderboerderij open.  

Door al de jaren heen is de kinderboerderij uitgebreid. Dit steeds met de hulp van particulieren en bedrijven. Het is een plek waar veel mensen met een beperking hun mogelijkheden hebben kunnen ontwikkelen. Een veilige basis hebben gevonden om gewoon te mogen zijn wie ze zijn. Dit is alleen maar mogelijk geweest door de inzet van het team, alle vrijwilligers, de donateurs en de sponsoren. Mocht u interesse hebben om de kinderboerderij financieel te steunen, dan praten zij graag met u over de mogelijkheden. Dit kan voor bedrijven en particulieren, met plekje op hun donatiebord of anoniem. Alles is mogelijk, bel: 0181488045

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant