Afbeelding
Foto: PR

Open Camping Dag op 6 april

Algemeen 355 keer gelezen

Regio - De lente is begonnen en jij bent welkom bij de campings op Voorne-Putten die meedoen aan de landelijke Open Camping Dag 2024! Tijdens deze feestelijke dag staat de koffie klaar, het gras is gemaaid en we vinden het leuk om kennis te maken. Er doen honderden campings mee in Nederland. Samen openen we het kampeerseizoen!

Op Voorne-Putten organiseren Camping ‘t Weergors, Midicamping van den Burgh, Camping Ketjil, Camping de Krabbeplaat en NCC Camping de Lepelaar op 6 april een speciaal welkom aan iedereen die een kijkje wil nemen op de camping. Zo kun je op Midicamping van den Burgh in Rockanje een Fien en Teun speurtocht doen. Op Camping ’t Weergors in Hellevoetsluis kunnen kinderen de hele dag gratis skelteren en het Boer Wout Natuurpad volgen. Op Camping Ketjil in Oostvoorne staat de koffie en huisgemaakte cake voor jullie klaar. Op Camping de Krabbeplaat is een warm welkom met een programma samengesteld en op NCC Camping de Lepelaar in Brielle De bezoekers worden de bezoekers welkom geheten met koffie, thee en wat lekkers.

Aanmelden is gratis, kijk voor deelnemende campings op opencampingdag.nl.

Start van het kampeerseizoen
Tijdens de Open Camping Dag zetten bijna 450 campings en een groot aantal kampeerbedrijven in heel Nederland hun deuren open voor geïnteresseerde kampeerders. Zo kunnen zij vrijblijvend rondkijken op de camping en alvast voorbereidingen treffen voor hun kampeervakantie. De Open Camping Dag markeert hiermee de start van het kampeerseizoen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant