Afbeelding

Toost Festival is Back in Town op Bleijkers Bolwerk in Brielle!

Algemeen 443 keer gelezen

Brielle - Een Feestje vieren met je lievelingsmensen doe je bij Toost! Met wie kom jij Toosten, Dansen en Spelen op het super leuke “Meer dan Foodtruck” Festival?

Toosten doe je met je vrienden, buren, collega’s en familie op het altijd gezellige, muzikale, likkebaardend lekkere en sfeervolle Toost Festival natuurlijk! Een feestelijk aangekleed & gezellig muzikaal terrein, waar jong en oud hun hart kunnen ophalen. Kids zullen zich kostelijk vermaken bij de verschillende creatieve workshops van de KunstKip of de Kliederkeuken, de Verhalenverteller of helemaal los gaan bij Circus Snor. Geniet van het héérlijke gevarieerde aanbod aan culinaire verassingen van de 16 aanwezige Foodtrucks, en kies een lekker drankje bij de Toost Bar. Lange picknicktafels en zitplekken zijn volop aanwezig terwijl er altijd een gezellig muziekje de boel opluistert vanaf het Rollende Podium; een DJ; een Levende Jukebox of een live bandje. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijk zomers weekend met jouw lievelingsmensen! Wanneer?

26 april van 16:00 tot 22:00; 27 april van 12:00 tot 22:00 en 28 april van 13:00 tot 20:00. TOEGANG IS GRATIS! Check onze facebookpagina en/of onze website voor het actuele programma, zodat je niks hoeft te missen! FB: Toost Festival in Brielle Website: https://www.toostfoodtruckfestival.nl/

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant