De overhandiging van de cheque
De overhandiging van de cheque

Tuinderij Vers draagt De Brielse Huiskamer een warm hart toe

Algemeen 391 keer gelezen

Brielle - Vanaf de start ruim 35 jaar geleden draagt Tuinderij Vers ook regionaal en lokaal graag haar steentje bij. Laagdrempelig en via sponsoring zijn zij betrokken bij vele plaatselijke en lokale sociale, culturele of sportactiviteiten. 

Elk kwartaal kunnen Tuinderij Vers collega’s een wisselend goed doel aanbrengen waaraan de opbrengst van het statiegeld op lege blikjes en plastic flesjes uit haar kantine wordt gedoneerd. Van 1 januari tot en met 31 maart jl. was dat Stichting De Brielse Huiskamer. De Brielse Huiskamer is een ontmoetingsplek voor ouderen en jongeren die behoefte hebben aan sociaal contact, gezellig een praatje willen maken of een luisterend oor willen vinden of bieden. Iedereen is welkom. Samen is leuker dan alleen! Het doel van de huiskamer is mensen verbinden en zo eenzaamheid en sociaal isolement tegengaan.

Dubbel feest
Namens alle medewerkers van Tuinderij Vers heeft Edwin Noordermeer (mede-directeur van Tuinderij Vers) op donderdag 2 mei jl. een cheque van € 1.231,40 overhandigd aan oprichter en initiatiefnemer van Stichting De Brielse Huiskamer Ellen de Vette en een aantal mede vrijwilligers en bezoekers. Een extra feestelijk moment omdat de Brielse Huiskamer precies op die dag ook 2 jaar bestond!

Nieuwe bestemming
De donatie zal worden gebruikt voor de verbouwing van hun nieuwe locatie een paar honderd meter verderop. De nieuwe huisvesting heeft prachtig uitzicht op de Brielse Dom, waarvan gasten kunnen genieten vanaf het overdekte buitenterras. Op dit moment wordt nog hard geklust door een enthousiast team van vrijwilligers, maar op donderdag 30 mei a.s. hopen zij de huiskamerdeuren te openen. Gasten zijn vanaf die datum dagelijks (ook in het weekend!) van harte welkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant