Afbeelding

Summercamps in Oostvoorne

Actueel 165 keer gelezen

Oostvoorne - Volgende week beginnen ze weer: de summercamps van BeActive. Op recreatiepark Kruininger Gors in Oostvoorne zijn drie velden omgetoverd tot een mooi tentendorp vol met spelmateriaal. Kinderen kunnen kiezen uit een voetbal, actief of een watersportkamp

Er zijn twee leeftijdgroepen: kinderen van 6 tot en met 10 jaar heten de avonturiers. Zij slapen onder begeleiding met elkaar in een grote jongens en een grote meiden tent. Kinderen van 11 tot en met 14 jaarten de nachtbrakers. Zij slapen met een of twee andere kinderen in een kleine tent. Activiteiten zijn bijvoorbeeld vlaggenroof, kampvuur, springen van een bruggetje, crossen door de bossen en natuurlijk de bonte avond. Kinderen die kiezen voor watersport krijgen drie dagen windsurfen en gaan zelfs een dag wakeboarden achter een speedboot.

De kampen worden georganiseerd in Oostvoorne, lekker dichtbij dus. De meeste kinderen blijven slapen, maar het is ook mogelijk, dat een kind thuis gaat slapen. Op de fiets gaan de groepen naar het bos en het strand. Er zijn kampweken in de tweede tot en met de zesde week van de schoolvakantie. Met name in het midden zijn er nog plekken beschikbaar. Heb jij zin in een weekje kamp? Kijk dan op www.123beactive.nl of bel naar 036-5305217.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant