Afbeelding

Aanleg twee rotondes N496

Verkeer 148 keer gelezen

ROCKANJE - De provincie Zuid-Holland start op maandag 5 november met de aanleg van twee rotondes op de N496 (bij de Molendijk en Lodderlandsedijk). Het deel van de N496 tussen deze kruisingen is tot en met vrijdag 30 november volledig afgesloten voor al het doorgaande verkeer.

Zowel de kruising met de Lodderlandsedijk als de Molendijk worden gekenmerkt door relatief veel ongevallen. Om die reden wordt op beide kruispunten een rotonde aangelegd. Vanwege vertraagde werkzaamheden aan de ongelijkvloerse kruising N218/N57, heeft de provincie gekozen om de twee rotondes tegelijkertijd in een zo kort mogelijke periode aan te leggen. Op deze manier zijn de werkzaamheden goed op elkaar afgestemd en vinden ze niet gelijktijdig plaats.

Afsluiting en omleiding
Om de aanleg van de twee rotondes binnen vier weken te kunnen garanderen is er gekozen voor een volledige afsluiting van de weg. Van maandag 5 november (06.00 uur) tot en met vrijdag 30 november (18.00 uur) wordt het verkeer omgeleid over de N218 en de N57. Tot die tijd vinden er voorbereidende werkzaamheden plaats om de nutsbedrijven ruimte te geven om hun kabels en leidingen te verleggen. Tijdens deze werkzaamheden kan er incidenteel enige overlast voor het verkeer zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant