Afbeelding

O.D.I. moet in Tinte blijven!

Actueel 90 keer gelezen

Gymnastiekvereniging Ontspanning door Inspanning (O.D.I.) Tinte heeft onlangs onder haar leden/donateurs een handtekeningenactie gehouden. Deze actie heeft als doel de gemeente te laten zien hoe belangrijk Tinte een sportvoorziening in het eigen dorp vindt.

O.D.I. maakt sinds haar oprichting in 1926 al gebruik van dezelfde locatie aan de Kade in Tinte. De vereniging is in de afgelopen 86 jaar uitgegroeid tot de grootste gymvereniging van Westvoorne met een aanbod van lessen voor alle leeftijden. Dit betekent dat O.D.I. open staat voor alle doelgroepen in onze maatschappij.

Uit de concept Structuurvisie Tinte blijkt dat de gemeente geen toekomst ziet voor een sportvoorziening in Tinte. O.D.I. is het hier niet mee eens en voelt zich juist verbonden met Tinte. Dat de leden deze mening delen met het bestuur en de leiding blijkt wel uit het aantal handtekeningen dat in een korte periode is opgehaald: 590 handtekeningen. Op 10 december overhandigden bestuursleden van O.D.I. alle handtekeningen aan de Westvoornse burgemeester Peter de Jong.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant