Afbeelding

Odanadi bedankt haar supporters!

Actueel 279 keer gelezen

Nu het einde van dit jaar in het verschiet ligt wil het bestuur van Odanadi NL iedereen bedanken die het afgelopen jaar op enige manier een bijdrage heeft geleverd aan het werk van haar Stichting die gevestigd is in Oostvoorne. Niet alleen de vaste donateurs, maar ook iedereen die spontaan een bijdrage levert. En dat zijn nogal wat mensen uit Oostvoorne.

Zo stond de Stichting onlangs weer bij Albert Heijn om kerstkaarten te verkopen en veel mensen wisten hen ook te vinden. De actie heeft ruim 1050 euro opgeleverd. “We vinden het geweldig dat Friso en Barry te Lindert van het filiaal aan de Stationsweg ons de gelegenheid gaven om er een hele dag met onze infostand te kunnen staan. We krijgen zoveel support van de lokale bevolking uit mijn geboorteplaats” zegt Natasja van der Lelij. Zij richtte de Stichting Odanadi NL op nadat zij een aantal jaren geleden vrijwilligerswerk deed in India. “In oktober zijn we –uiteraard op eigen kosten - weer naar India afgereisd en het was geweldig om alle kinderen weer te zien die bij Odanadi wonen. Er wordt daar zoveel goeds gedaan met al het geld dat we hier inzamelen”, aldus Natasja. “De kinderen gaan naar school, sommigen zelfs naar de universiteit! Ze krijgen iedere dag goed eten en er zijn medicijnen voor diegenen die dat nodig hebben.

De kinderen kunnen er echt een toekomst opbouwen! En natuurlijk hebben we ook ingrijpende dingen meegemaakt toen we daar waren. Dat kan ook bijna niet anders, want de kinderen wonen niet voor niets in een opvanghuis. We hebben op onze website een reisverslag bijgehouden. Zo kunnen mensen met eigen ogen zien dat het geld bij Odanadi goed besteed wordt”. Wie niet in de gelegenheid was om langs te komen kan de kerstkaarten ook nog bestellen. Dat kan gewoon per email. Natasja: “Zonder al onze donateurs en sponsoren zouden we nooit zoveel kunnen betekenen voor de vrouwen en kinderen in India. Daarom willen we iedereen uit de grond van ons hart bedanken voor alle steun”. Meer informatie over Odanadi is te lezen op de website www.odanadi-nl.org.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant