Afbeelding

Feestelijke, sfeervolle kerstviering

Actueel 84 keer gelezen

Woensdagochtend voor de kerstvakantie begon de feestvreugde al. De leerlingen hielpen mee de tafels feestelijk te dekken. Er waren vrolijke kerstplacemats ingekleurd en het van thuismeegebrachte bestek en servies (dit uit milieu-oogpunt) werden op het favoriete plekje neer gezet.

De mooie kerststukken , al eerder gemaakt tijdens de creamiddag, kregen een plaatsje op de tafels en de lokalen oogden alle zeer fraai! Tegen 17.00 uur kwamen de leerlingen al in hun mooiste feestkleding weer naar school. Veel kinderen hadden samen met hun ouders lekkere gerechten gemaakt voor het lopend buffet. Het water liep een ieder in de mond bij het zien van al die smakelijke heerlijkheden .

Naast smullen is het kerstfeest ook bedoeld om het samen zijn te vieren. Dit gebeurde dan ook! Alle leerlingen hadden met hun klas kerstliedjes geoefend en traden voor elkaar op. Twee muzikale vaders begeleidden de liedjes op contrabas en gitaar. Na dit muzikale intermezzo mochten de leerlingen weer langs de heerlijke buffetten, nu voor een zoete dessertronde. De ouders wachten onder het genot van een glaasje glühwein of warme chocolademelk hun kroost weer op. Om 19.15 uur was het feest voorbij , daarna nog 1 dagje en zowel kinderen als leerkrachten konden van hun welverdiende vakantie gaan genieten! Bent u nieuwsgierig naar het kerstoptreden van onze groepen, kijk dan op onze website voor de opnamen! www.obsdezonnebloem.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant