Afbeelding

Geslaagde Roparun Buikdans Actie

Actueel 79 keer gelezen

OOSTVOORNE - Dat bleek afgelopen zaterdagochtend bij Restaurant/Paviljoen de Duinrand aan de Strandweg. Zij hadden hun locatie beschikbaar gesteld voor de Roparun Buikdans Actie die Het Buikdanstheater had georganiseerd.

Buikdansen kan je doen omdat het zo mooi is, voor de gezelligheid, je conditie of....voor het goede doel! Iedereen kon ook meedoen: jong en oud, met of zonder danservaring. En dat bleek voor een mooie groep vrouwen een leuke uitdagende oproep om de buikdans eens voor het eerst te komen ervaren. Daarnaast waren er ook een aantal leerlingen van Het Buikdanstheater aanwezig die op deze prachtige locatie al hun wekelijkse buikdanslessen volgen.

Mede hierdoor was er goede opbrengst die geheel voor de Roparun is. Voor meer informatie waar het geld voor bestemd is kijk je op: www.roparun-team123.com . De volgende Roparun Buikdans Actie vindt plaats in Rozenburg op 9 februari ! Wil jij daar bij zijn of wil je meer informatie over andere activiteiten van Het Buikdanstheater? Kijk dan op: www.buikdanstheater.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant