Afbeelding

Een eigen maatschappelijk werker

Actueel 160 keer gelezen

ROCKANJE - Vanaf 1 januari 2014 heeft de gemeente Westvoorne een Algemeen Maatschappelijk Werker in huis. In het maatschappelijk werk is een goede werkrelatie tussen de verschillende hulpverleners van belang om de hulpverleningsdoelen te bereiken.

Ervaring leert dat een korte afstand tussen de hulpverleners, dus huisvesting in hetzelfde pand, tot betere afstemming en meer resultaten leidt. 

De gemeente gaat in 2014 met een nieuwe zorgstructuur werken. In deze zorgstructuur heeft het Algemeen Maatschappelijk Werk (AMW) een belangrijke functie. Careyn detacheert de Algemeen Maatschappelijk Werker. Het doel van Algemeen Maatschappelijk Werk is mensen met een probleem op het gebied van psychosociaal welbevinden op een professionele en betrouwbare manier te ondersteunen bij het herstellen van hun leefsituatie. 

Contact met het Algemeen Maatschappelijk Werk gaat via het ServicePunt van de gemeente Westvoorne. Het ServicePunt is bereikbaar via telefoonnummer 14 0181 van maandag tot en

met donderdag van 08.00 – 17.00 uur, woensdag tot 18.30 uur en vrijdag van 08.00 – 12.30 uur.

Het is ook mogelijk om contact op te nemen via het e-mailadres servicepunt@westvoorne.nl

Voor meer informatie over de nieuwe zorgstructuur van de gemeente Westvoorne kijk op www.westvoorne > Inwoner > Zorg Welzijn WMO.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant