Afbeelding

Startsein project “Aan de Dorpsweg”

Actueel 98 keer gelezen

ROCKANJE - Wethouder Mulder gaf woensdagochtend 18 december het startsein voor de voorbereiding van het nieuwbouwproject “Aan de Dorpsweg” in Rockanje. In het bijzijn van omwonenden en betrokkenen ging een deel van de garage aan de Floris van Eijkstraat 3 neer. Met de sloop van deze garage komt er ruimte voor 15 woningen geschikt voor zowel starters als senioren.

Het woningbouwproject “Aan de Dorpsweg” komt op de locatie tussen de Dorpsweg, Floris van Eijkstraat en Willem de Waalstraat en is ontwikkeld door het Woonbedrijf van de gemeente. Er verrijzen 12 beneden-bovenwoningen en 3 grondgebonden woningen. Van de 12 beneden-bovenwoningen worden er 6 verhuurd. De overige woningen zijn koopwoningen met een vanaf prijs van € 137.500 v.o.n. Naar verwachting start de verkoop begin 2014 en zal de oplevering ca. 1e kwartaal 2015 zijn. 

De huizen beschikken over 2 slaapkamers en een eigen buitenberging. De grondgebonden- en benedenwoningen hebben allen een tuin. In het binnengebied achter de bebouwing komt ruimte voor parkeren. Bureau Ruoff Architecten heeft een uitstraling weten te ontwerpen die een mooie aanvulling is voor het dorpse Rockanje. 

Wanneer u interesse heeft voor een koopwoning, kunt u zich vast inschrijven bij
Van der Hoek Makelaars in Oostvoorne, Voorweg 2, tel. (0181) 48 40 00, e-mail info@vanderhoekmakelaars.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant