Afbeelding

WIK in de prijzen bij turncompetitie!

Actueel 423 keer gelezen

OOSTVOORNE - Afgelopen zaterdag werd de laatste turncompetitie gehouden voor de jongste recreatiemeisjes en alle selectie- en recreatiejongens.

Bij de recreatiemeisjes instap niveau R2 deden Romy Lijster, Danaya Esseboom en Noa van Esch mee. In deze categorie deden 33 meisjes mee. Danaya had een puntentotaal van 48,70 en won de 5de prijs!
Claudia Boutkam deed mee bij de recreatiemeisjes niveau 11. Ze deed erg haar best, maar had te weinig punten voor een podiumplaats.

Bij de recreatiemeisjes jeugd niveau 10 deden Valicia van Tiel, Elise Bibi Shahrbanoei, Christel Groeneveld, Blijke Bleeksma, Nienke de Bot en Senna Lobs mee. De meiden lieten goede oefeningen zien. In deze categorie deden 19 meiden mee en met 50,40 punten won Blijke de gouden medaille!
Friso Groeneboom en Jovanni van den Berg deden bij de selectiejongens mee. Net geen medailles voor deze jongens, maar ze hebben zich wel geplaatst voor de toestelfinale.

Bij de recreatiejongens deden Damian Bogaars, Joris Herrewijnen, Thomas Poiez en Sebastiaan Beverloo mee. Damian en Thomas lieten mooie oefeningen zien. Ook Joris en Sebastiaan deden het geweldig. Joris won de tweede prijs en Sebastiaan de eerste prijs! Sebastiaan werd zelfs eilandenkampioen in de klasse jeugd niveau 13!

Alle deelnemers van WIK kunnen terugkijken op een gezellige en geslaagde turncompetitie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant