Afbeelding

Veilig gevoel met Catharina Stichting en LiveSafe

Actueel 99 keer gelezen

REGIO - Catharina Stichting is een samenwerkingsverband aangegaan met LiveSafe en biedt hulp aan in de vorm van mobiele alarmering. Deze mobiele alarmering werkt binnens- en buitenshuis en slaat direct alarm indien nodig. Voor iedere inwoner van de gemeente Westvoorne, dus ook voor u.

Vorige week is het eerste mobiele alarmeringsapparaat door Wethouder Erik Mulder van gemeente Westvoorne, uitgereikt aan mw. Zeeuw in woonzorgcentrum Leemgaarde. Wie volgt?

Waarom mobiele alarmering?
Stel, u struikelt in huis en ligt gewond in de huiskamer of u bent aan het wandelen in het bos of aan het strand en u wordt niet lekker of u valt. Zou het niet fantastisch zijn dat u dan kunt rekenen op direct beschikbare professionele hulp?

Hoe werkt het?
U ontvangt een apparaatje waarmee u alarm kunt slaan. Er wordt direct verbinding gemaakt met een wereldwijd werkende alarmcentrale. Binnen enkele seconden spreekt u met een medewerker hiervan. Deze ziet wíe u bent, maar vooral ook wáár u zich bevindt en legt contact met u. Op basis van uw situatie wordt een door u opgegeven contactpersoon ingeschakeld. Reageert u niet, ook niet bij een herhaalde poging, dan wordt meteen 112 gebeld. Bent u gevallen, dan wordt door de beweging die u maakt automatisch verbinding gemaakt met de alarmcentrale. U hoeft dan niet eens op de knop te drukken! Ook bestaat de mogelijkheid dat, als u dat wilt, uw mantelzorger kan zien waar u zich bevindt.

Buitenshuis
U kunt de LiveSafe alarmering gebruiken op elke plek in uw huis, maar ook buiten uw huis. Wáár u ook naar toe gaat. Zoals op het strand, als u een fietstocht maakt, een dagje uit bent ergens in Nederland én in het buitenland. En ook bijvoorbeeld als u onderweg in de auto onwel wordt. Met GPS wordt uw locatie bepaald als u een alarmmelding maakt. Zo is meteen duidelijk waar u zich bevindt. Bent u op pad met uw scootmobiel, dan belt de meldcentrale zelfs gratis een reparatiedienst.

Dus: veel voordelen voor uw veiligheid!
Buitenshuis te gebruiken;
Direct verbinding met een wereldwijd werkende alarmcentrale door middel van een noodknop;
Uw positie is bekend in geval van nood;
Uw naasten worden geïnformeerd;
Scootmobielservice;
Uw alarmapparaat is telefonisch bereikbaar en draadloos oplaadbaar;
Valdetectie;
Gratis mantelzorg-app.

Geïnteresseerd?
De klantenservice van LiveSafe staat u graag te woord en informeert u over de mogelijkheden van deze service en samenwerking tussen Catharina Stichting en LiveSafe. Neemt u op basis van een zorgindicatie zorg af bij Catharina Stichting? Dan biedt dat zelfs de mogelijkheid om uw indicatie daarvoor te benutten.

LiveSafe Klantenservice
Telefoon: 0181 - 774753
E-mail: support@livesafe.nl
Website: www.livesafe.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant