Afbeelding

Van harte welkom in Koepel Zeeburg

Actueel 226 keer gelezen

OOSTVOORNE - Na de officiële opening op 29 november jl. en de ontvangst van alle donateurs en sponsors op zaterdag 20 december a.s. is het op zaterdag 3 januari 2015 vrij entree voor alle belangstellenden uit Westvoorne.

Deze driedeling is uiteraard het gevolg van de beschikbare ruimte in de koepel. Want een dineetje voor 35 gasten zou wel kunnen en een trouwpartij met 40 genodigden ook, maar voor nog meer bezoekers worden de ruimtes toch wat te klein.

De leden van het stichtingsbestuur zullen als suppoost fungeren, een rondleidinkje verzorgen en -de meeste- vragen beantwoorden. Wat dan uiteraard aan de orde komt zijn de nieuw verworven waterschapsglazen die een plek in een speciale vitrine hebben gekregen. Als iets sterk verbonden is met de historie van het voormalige hoogheemraadschap dan is het wel de traditie van deze antieke (1720-1780) wijn- en gelegenheidsglazen. Toen ze nog onopgemerkt in de raadzaal van ons gemeentehuis stonden keek nauwelijks iemand er naar, maar op hun “oude” plek in Koepel Zeeburg is de interesse van de bezoekers groot. Een kopje koffie of thee hoort bij de ontvangst.

Stichting Koepel Zeeburg

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant