Afbeelding

Geslaagde bowlingmiddag voor jonge mantelzorgers

Actueel 88 keer gelezen

REGIO - MEE Zuid-Hollandse Eilanden organiseerde op zaterdagmiddag 13 december een bowlingmiddag voor alle jonge mantelzorgers uit Bernisse, Spijkenisse, Hoeksche Waard en Westvoorne. Het werd een geslaagde middag met 44 jonge mantelzorgers (soms met een vriendje).

De jonge mantelzorgers waren uitgenodigd omdat ze het verdienen om in het zonnetje gezet te worden. De consulenten mantelzorgondersteuning van MEE gingen bovendien in gesprek met de jonge mantelzorgers om te bedenken wat ze een volgende bijeenkomst zouden willen doen. Ze hadden leuke ideeën als samen koken en eten en zwemmen. 

Jonge mantelzorgers

Jonge mantelzorgers hebben thuis iemand voor wie ze zorgen of waar ze zich zorgen om maken, omdat diegene bijvoorbeeld chronisch ziek of gehandicapt is. Dat kan de vader of moeder zijn, maar ook een broer of zus of een ander familielid. 

Informatie

Wilt u meer weten over mantelzorgondersteuning en wat MEE voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Ellen van Vliet, consulent MEE Mantelzorgondersteuning, via ellen.vanvliet@meezhe.nl, of via T 0181 33 35 07.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant