Afbeelding

Asieldier in de spotlights: Diego en Binky

Actueel 233 keer gelezen

Regio - Diego & Binky zijn 9 jaar en behoren inmiddels helaas tot de categorie 'langzitters' in het asiel. Ze zijn samen afgestaan omdat hun familie ging verhuizen van een woning met tuin naar een flat en de heren maken erg graag een ommetje.

Het is op zich wel te verklaren waarom ze niet zo populair zijn in het asiel. Binky is de meest sociale van de twee en geniet van menselijk gezelschap, hij komt graag naast je op de bank maar is geen ontzettende knuffelkater. Diego waardeert de aanwezigheid van mensen en vind het gezellig als je tegen hem praat maar wil geen lichamelijk contact. Spelen wil Diego dan weer wel en de broers kunnen met elkaar goed overweg dus ondanks dat het geen standaard gezinskatten zijn, zou een plek voor hen beiden erg fijn zijn. Wil jij deze lieverds een kans geven? Bel ons dan op telefoonnummer 010-434 5335.

Dierenbescherming Rijnmond vangt dieren op in haar zes dierenopvangcentra, helpt dieren in nood en haalt zwervend aangetroffen dieren op met haar dierenambulances. De dierenambulance is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor hulp aan dieren in nood via 0900-112 00 00.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant