Aaltje Barendrecht-Noordermeer vierde vorige week in zorgcentrum Leemgaarde haar 104de verjaardag. * Foto: Jos Uijtdehaage.
Aaltje Barendrecht-Noordermeer vierde vorige week in zorgcentrum Leemgaarde haar 104de verjaardag. * Foto: Jos Uijtdehaage.

Mevrouw Barendrecht-Noordermeer 104 jaar

Actueel 211 keer gelezen

Oostvoorne - Toen ze 100 werd, was er een receptie waarbij onder anderen toenmalig wethouder Wim van Montfoort namens de gemeente Westvoorne aanwezig was. En vorige week vrijdag was het inmiddels alweer de vierde keer dat burgemeester Peter de Jong namens de gemeente zijn felicitaties aan mevrouw Aaltje Barendrecht-Noordermeer overbracht.

De Jong was niet de enige die de inmiddels 104 (!) jarige geboren en getogen Oostvoornse feliciteerde.

Koning
Zelfs van koning Willem-Aexander kreeg Aaltje een boodschap met een gelukwens. De aan de Heveringseweg geboren en aan de Molendijk (op een 'spulletje met platglas en wel 1000 kippers') getogen mevrouw Barendrecht vierde die dag in haar woning in zorgcentrum Leemgaarde aan de Oostvoornse Patrijzenlaan haar verjaardag. Aaltje is alweer bijna vijfenveertig jaar weduwe, maar ze staat nog volop in het leven.

Accordeonmuziek
Postzegels verzamelen en luisteren naar accordeonmuziek zijn hobby's waarmee Aaltje, die zelf vroeger een verdienstelijk nootje uit de trekharmonica wist te toveren, zich mee bezig houdt. Wat Aaltje Barendrecht-Noordermeer zelf kan doen, doet ze ook nog zoveel mogelijk zelf.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant