Afbeelding

Verrassende "lichtjesmiddag" geheel in Dickens sfeer

Actueel 174 keer gelezen

Rockanje - Op zaterdagmiddag 19 december organiseert SWOR/trefpunt, mede gezien het succes van vorig jaar, wederom een sfeervolle middag, met voor ieder wat wils.

In de prachtige, in kerstsfeer gebrachte, zaal "het Getij" van Woonzorgcentrum Stuifakkers in Rockanje, valt er te luisteren naar de eigen muzikale Kerstman Wim Briggeman, maar ook het bekende Ensemble Dissonant met leden van het Rozenburgs Mannenkoor zingt deze middag populaire kerstliedjes.

Een spectaculair optreden van Filipijnse stokdansers, deze keer met kaarsjes, behoort ook tot de vele verrassingen van deze middag. Verder zijn er heerlijke hapjes en drankjes, en draait het rad van avontuur met vele mooie prijzen zijn rondjes.

Tel daarbij ook nog eens een bezoek van de Kerstman, en vele vrijwilligers in schitterde Dickens style kleding, en het beloofd weer een middag vol gezelligheid te worden aan de Briggemandreef in Rockanje.

Om 14.00 uur gaat de zaal open, en alle ouderen uit Westvoorne zijn ook nu weer van harte welkom, en niet onbelangrijk, de toegang is wederom gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant