Afbeelding

Nieuwe directeur DCMR te gast bij Radio Voorne

Actueel 139 keer gelezen

Regio - Zaterdag 19 december ontvangt Dick Bosgieter in zijn programma op Radio Voorne 'De wereld op Voorne-Putten' als gast de nieuwe directeur van de DCMR, Rosita Thé.

Het is haar eerste interview sinds haar aantreden als directeur. Mevrouw Thé is per 1 september van dit jaar door het Algemeen Bestuur van de DCMR benoemd als opvolger van Jan van den Heuvel, die op 1 februari van dit jaar is begonnen als directeur van de nieuwe Autoriteit Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming. Tot 1 september was Rosita Thé stadsdeelsecretaris in Stadsdeel West bij de gemeente Amsterdam en daarvoor bekleedde zij diverse managementfuncties bij zowel de gemeente Amsterdam als Rotterdam.

De DCMR is de gezamenlijke milieudienst van de provincie Zuid-Holland en 15 gemeenten in het Rijnmondgebied, waaronder de 4 gemeenten op Voorne Putten. Deze dienst houdt zich o.a. bezig met de luchtkwaliteit, de geluidskwaliteit, bodemonderzoek, opslaan en afsteken van vuurwerk en de veiligheid in het Rijnmondgebied. Voor de inwoners van met name Voorne-Putten is met de nabijheid van zoveel industrie in het Botlekgebied de veiligheid erg belangrijk.

Een reden temeer om haar natuurlijk te vragen wat de DCMR met name voor dit gebied betekent. Het belooft dus weer een interessante uitzending te worden. Stem op zaterdag 19 december tussen 10.00 en 11.00 u dus af op FM 106.9. Meer info? www.radiovoorne.nl/info.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant