Afbeelding

A Seal Zeehondenopvang en Expo Stellendam geopend

Actueel 338 keer gelezen

Stellendam – A Seal Zeehondenopvang en Expo in Stellendam is gistermiddag op feestelijke wijze geopend door wethouder Arend-Jan van der Vlught en Jaap van der Hiele, mede-initiatiefnemer van A Seal.

Sinds april dit jaar is er hard gewerkt door meer dan honderd vrijwilligers om van A Seal een prachtige zeehondenopvang met interactieve expo te maken. Hoewel A Seal sindsdien gesloten was voor publiek, is het wel altijd open geweest voor zieke en verzwakte zeehonden. "Het is heel bijzonder om deze wilde dieren van zo dichtbij mee te maken, en het allermooiste is natuurlijk om ze beter te maken", aldus Machteld Geut, dierenarts bij A Seal. Al meer dan tachtig zeehonden zijn na maandenlange intensieve verzorging in Stellendam weer vrijgelaten op de stranden van Ouddorp en Renesse.

Kerstvakantie
Vanaf vandaag is A Seal open voor het publiek. Een bezoekje aan A Seal is een leuke activiteit voor het hele gezin. A Seal is zeven dagen in de week open, met uitzondering van eerste kerstdag en nieuwjaarsdag. Dus kom zeker eens op ziekenbezoek bij de zeehonden van A Seal!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant