Afbeelding
ONDERNEMER VAN DE WEEK

De Vreij Makelaardij

Actueel 503 keer gelezen

Brielle – Op 1 november is Jochen de Vreij van start gegaan met zijn eigen makelaarskantoor De Vreij Makelaardij. Nieuw is dit vak echter niet voor hem, want hij werkt al vijftien jaar als makelaar. De laatste acht jaar daarvan was hij actief op Voorne-Putten.

Door: Mirjam de Neeff-Vermeulen

Jochen is geboren en getogen in Heenvliet. Hij zat op school in Brielle en korte tijd woonde hij daar ook. Inmiddels woont hij al weer 22 jaar in Oostvoorne. 'Ik heb daarom ook echt een binding met het eiland', aldus Jochen. 'Ik weet dus heel goed wat hier speelt. Het kantoor in Brielle onderbrengen, was ook een bewuste keuze. Het is een goede uitvalsbasis om er een kantoor te vestigen, je kan hiervandaan makkelijk alle kanten op. Doordat ik al jaren mijn werk hier heb, ken ik ook heel veel mensen. Voor velen ben ik dus een bekend gezicht, alleen dan met een nieuw bedrijf. Wij hebben brede ervaring en expertise op onroerend goed gebied. Woonhuizen, bedrijfspanden en taxaties, alles wat met aankoop en verkoop te maken heeft, komt voorbij. Bovendien zijn wij aangesloten bij branchevereniging VBO, waarbij de makelaars voldoen aan de strenge eisen die gesteld worden. We zijn gecertificeerd en onze kennis blijft op peil door permanente educatie. Hierdoor zijn wij opgenomen in het SCVM register en het nieuwe NRVT register en hieraan kunnen particulieren, banken en instanties zien dat we vakbekwaam zijn. Wij kunnen dus alle gangbare taxaties uitvoeren en zodoende is men verzekerd van een vakkundig taxatierapport dat door iedereen wordt geaccepteerd.'

Een stapje verder
Een taxatierapport wordt bij de Vreij Makelaardij volgens een stappenplan uitgevoerd. Hierbij wordt gekeken naar ondermeer locatie, grootte, afwerking, onderhoud, bestemmingsplan en kadastergegevens. Aan het einde ontvangt men een digitaal en/of op papier compleet rapport inclusief een fotoreportage. Bij verkoop van een object volgt eerst een kennismakingsgesprek. Na de vrijblijvende waardebepaling en een plan van aanpak volgt de presentatie van de woning. 'Hierna stopt het vaak bij makelaars', vervolgt Jochen. 'Ik pak dat echter anders aan. Ik wil echt contact houden met de klanten en hen laten weten wat er speelt. Beloftes nakomen vind ik ook heel belangrijk. Als ik tegen iemand zeg dat ik bel op vrijdag, dan doe ik dat ook. Wij blijven in het hele traject de vraagbaak voor de klanten, tot aan de notaris!'

Goed netwerk
De Vreij Makelaardij richt zich vooral op de gemeenten Westvoorne, Brielle, Nissewaard en Hellevoetsluis. Door een goed netwerk van relaties, beleggers en ondernemers kunnen ze ook bemiddelen bij verhuur, verkoop en nieuwbouw van bedrijfsruimtes, kantoren en bouwkavels. Ook voor bedrijfshuisvesting bent u bij hen aan het goede adres. Enkele jaren geleden is de vereniging Wonen in Brielle opgericht waarin meerdere makelaars samenwerken. De Vreij Makelaardij is hier ook bij aangesloten. Gezamenlijk organiseren zij ieder jaar een woonbeurs en een open huizen dag. 'Met elkaar promoten wij het wonen. Wij wachten niet alleen maar op de telefoon, wij blijven actief aan het werk!', aldus Jochen.

De Vreij Makelaardij is gevestigd aan de Zuidspuistraat 1b in Brielle en is telefonisch te bereiken via telefoonnummer 0181-745585. Meer info is te vinden op www.devreijmakelaardij.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant