Afbeelding

4x4 op het strand een lekker zonnig uitje

Actueel 489 keer gelezen

Rockanje – Het streven was terugkeren naar het laatste weekeinde van september, maar opnieuw werd het eind oktober voor de liefhebbers van terreinrijden op een zanderig parcours.

'We zijn voor de aanleg van het parcours op het badstrand tussen de Eerste en de Tweede Slag afhankelijk van de machinisten van de shovels,'aldus een woordvoerder van de organiserende Algemene Nederlandse Vereniging voor Terreinvoertuigen (ANTV). 'En die machinisten hebben meer en meer te maken met oogstbelangen. In september is het bietentijd en gaat het werk ook in de weekeinden gewoon door. Maar we willen toch liever dichter op de zomer zitten, dus onderzoeken we of we volgend jaar niet naar eind augustus kunnen om voor de 29ste keer het terreinrijden op het badstrand van Rockanje te organiseren.'

Stralend
Voor het weer hoeft de ANVT niet dichter naar de zomer toe te gaan. Natuurlijk is de kans op regen en wind eind oktober erg groot, maar de keren dat het tijdens het 4x4 evenement van de ANVT in Rockanje regende, zijn op de vingers van een hand te tellen. Ook nu was er weer een stralend zonnetje, dat veel toeschouwers naar het strand lokte. Samen met de leden van hondenliefhebbersvereniging Fish4Dogs, die met hun trouwe viervoeters een stranddag bij de Eerste Slag hadden, zorgde dat afgelopen zondag voor topdrukte op het badstrand.

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant