Afbeelding

Asieldier Chester zoekt baantje als bijrijder!

Actueel 186 keer gelezen

Spijkenisse - Dit is Chester, 5 jaar oud en al ruim drie jaar af en aan in het asiel, dus meer dan zijn halve leven. Niet altijd is duidelijk waarom sommige dieren lang blijven zitten. Chester heeft het niet makkelijk gehad, en daardoor waarschijnlijk een stukje socialisatie gemist.

Liefst plaatsen wij hem als enig huisdier, of bij een leuke sociale teef waar hij een enorme klik mee heeft. Huis en haard zullen veilig zijn als Chester bij jou woont, want niemand komt zomaar binnen!

Chester vindt niets fijner dan een autoritje, en is op zoek naar een nieuwe baan als bijrijder. Een persoon die veel onderweg is zou precies iets voor Chester zijn. Een vrachtwagen chauffeur die een maatje zoekt, en het mooiste is, hij hoeft geen salaris alleen een bak lekkere brokjes. Dat noemen we een 'win, win situatie'. Heb je een grote vrachtwagen? Dan ben jij wellicht degene waar Chester al zo lang op heeft zitten wachten. Voor meer informatie, telefoon 088-34 37 131 (locatie Spijkenisse) of kijk eens op onze website https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl

Asiel: 

Dierenopvangcentrum Spijkenisse
Markenburgweg 1
3202 LH Spijkenisse
Tel: 088-3437112
E-mail: spijkenisse@dierenopvang.com
Website: www.asielen-rijnmond.nl
Openingstijden: ma-za: 10:00-16:00

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant