Afbeelding

Informatieavond project Hartelterminal HES International B.V.

Actueel 329 keer gelezen

Oostvoorne - HES International B.V. organiseert op maandag 7 november een informatieve bijeenkomst in De Man in Oostvoorne. HES is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in op- en overslag van bulkgoederen.

HES is voornemens om op de Hartelstrook een tankterminal te ontwikkelen voor op- en overslag van diverse brandstoffen. Als formele start van dit project heeft HES het vereiste startdocument voor de m.e.r.-procedure ingediend. De DCMR heeft deze op 27 oktober gepubliceerd, waarna deze 6 weken (tot 8 december) ter visie ligt. Hoewel het project zich nog in de beginfase bevindt, wil HES toch nu al de omwonenden informeren.

Tijdens de informatieavond wordt u door HES op de hoogte gebracht van de plannen. Daarnaast is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Op deze avond zal ook de gemeente Westvoorne aanwezig zijn en vertegenwoordigers van het Havenbedrijf en de DCMR.

U bent van harte welkom op maandag 7 november as. in Cultureel Centrum De Man, Burg. Letteweg 30 in Oostvoorne. Aanvang om 19.30 uur tot 21.00 uur met inloop vanaf 19.00 uur. Voor meer informatie kijk op www.hesinternational.eu.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant