Jelle Zuidema (links) en Stefan de Ruijter zien hoe Muhamed Baydar  duelleert om de bal. * Foto: Peter de Jong.
Jelle Zuidema (links) en Stefan de Ruijter zien hoe Muhamed Baydar duelleert om de bal. * Foto: Peter de Jong.

Rockanje wint bij SCO '63 Zwartewaal deelt bij WCR

Actueel 282 keer gelezen

Spijkenisse/Rhoon - Rockanje won afgelopen zaterdag de derby bij SCO '63 in Spijkenisse met 0-3. Zwartewaal speelde op bezoek bij Rhoon met 1-1 gelijk.

Door goals van Sander de Ruijter, Arie Bravenboer en Sonny Booth herstelde Rockanje zich op bezoek bij SCO '63 van de klap die WCR de week ervoor had uitgedeeld. De ploeg van trainer Hans de Heer leidde bij rust al met 0-2. SCO eindigde door twee rode kaarten met 9 spelers. Rockanje volgt koploper GHVV '13 dat met 0-2 bij Transvalia ZW won, in de vierde klasse F op een punt.

Gewaarschuwd
Zwartewaal was gewaarschuwd voor het duel bij WCR. De ploeg uit Rhoon had de week ervoor koploper Rockanje een gevoelig pak slaag gegeven (3-6). De ploeg van trainer Mark Zijlstra kwam na ruim een half uur op voorsprong toen Michael van Maurik op miraculeuze wijze met een halve volley een voorzet van David Mulder verzilverde: 0-1.

Strafschop
Lang leek het erop dat Zwartewaal met de winst aan de haal zou gaan, maar in de 89ste minuut kwam WCR uit een strafschop toch nog langszij: 1-1. Trainer Mark Zijlstra kon terugkijken op een prima wedstrijd maar kreeg met zijn manschappen 2 punten te weinig.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant