Afbeelding

90 jaar O.D.I.

Actueel 246 keer gelezen

Tinte - 18 december 2016 bestond gymnastiek vereniging O.D.I. in Tinte 90 jaar! Het hele jaar door heeft de verenging dit gevierd met verschillende activiteiten die door de jubileumcommissie georganiseerd werden. Zoals bingo met high tea, fietstocht, bbq, open les, bezoek van Gympie de mascotte van de KNGU Zomerkampen.

Zaterdag 17 december vond er in de Odiaan een receptie plaats. De voorzitter Heleen Poli opende de receptie met mooie woorden over de geschiedenis en toekomst van de verenging. De burgemeester en wethouder van Westvoorne boden de voorzitter een wandbord aan met daarop de Odiaan en het logo van de vereniging, deze zal een mooie plek krijgen.

De ceremoniemeester, de voorzitter van het Rayon Voorne Putten Rozenburg, de voorzitter van Stichting Tinte 400 spraken een mooi woordje. Na de pauze werden er O.D.I. speldjes en een oorkonde uitgereikt aan de leden die 30, 40, 50 en 70 jaar lid zijn van de verenging. De vereniging is trots op haar leden die de verenging trouw zijn! Er werd door een donateur ook een cadeau aangeboden die verpakt zat in een doos die de Odiaan voorstelde. De voorzitter en leiding onthulden het cadeau; een balkverbreder. Hier zijn we als vereniging heel blij mee!

Na de receptie vond O.D.I's Got Talent plaats. Tijdens deze talentenjacht konden leden laten zien waar ze nog meer goed in zijn. Er werden gezongen, gedanst, geplaybackt, acrogym gedaan en toneel gespeeld. De jubileumcommissie sloot de middag af met een dansje op YMCA en daarna een polonaise door de zaal!

Aan de jury was de moeilijke taak om 3 winnaars te kiezen. 3e werd Lisa van Ravens die mooi gezongen had. 2e werden Dune de Peuter, Nova de Peuter en Jasmijn Langendoen die een dansje gedaan hadden. 1e werd Ruta die dans en turnen gecombineerd had. Alle deelnemers kregen een medaille voor hun deelname. 

O.D.I. kijkt terug op een mooi jubileumjaar op naar de 100 jaar O.D.I!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant