Afbeelding

Kerstfair Oostvoorne laatste 'appitizer' voor Kerstmis

Actueel 387 keer gelezen

Oostvoorne – De ideale omstandigheden trokken afgelopen zaterdag veel mensen naar het Oostvoornse Dorpsplein, waar de kerstfair een trekpleister van formaat bleek. Sfeervol ingerichte kraampjes met kerstartikelen in alle soorten en maten. Maar ook tal van eet- en drinkkramen en kramen met tassen, accessoires, warme kleding en zelfs vogelhuisjes en tuindecoraties.

Veel bezoekers slenterden langs het gevarieerde aanbod om daarna te blijven plakken rondom de plaats waar popkoor de Tin Tunes uit Tinte en shantykoor De Helius Shantyzangers uit Hellevoetsluis beurtelings optraden. Meezingen met de veelal herkenbare kerstsongs en tussen de optredens door bijpraten met vrienden en bekenden zorgde ervoor dat er voor een bezoekje aan de kerstfair wel een paar uurtjes uitgetrokken moesten worden.

Voor wie het ondanks de droge en betrekkelijk zachte weersomstandigheden toch nog te koud vond om buiten te blijven, was de lounge van het aan het Dorpsplein grenzende SCC De Man een uitkomst. Er was 's middags geen tafeltje onbezet en de koffie, thee en warme chocolademelk waren niet aan te slepen. De Kerstman liet vanzelfsprekend ook zijn neus zien. De Oostvoornse kerstfair was de laatste 'appetizer' voor de kerstdagen.

Fotografie: Jos Uijtdehaage

De Kerstman bracht vermaak voor jong en oud op de kerstfair in Oostvoorne. * Foto: Jos Uijtdehaage.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant