Afbeelding

Lizzy zoekt nog steeds een warme mand

Actueel 129 keer gelezen

Spijkenisse - Lizzy, een Amerikaanse Staffordshire Terriër van 5 jaar oud, verblijft al een aantal maanden in het asiel. Ze heeft al heel wat meegemaakt in haar leventje. De reden van afstand is dat de eigenaar uit huis is gezet. Lizzy heeft al 4 nestjes gehad. Bij een eerste ontmoeting, kijkt ze eerst even de kat uit de boom, maar als ze je eenmaal kent is het je beste vriendin.

Lizzy heeft artrose in haar knieën, en krijgt dieetvoer wat daarop is aangepast. Ook wordt ze behandeld met hydrotherapie om haar spieren weer wat sterker te maken. Met andere honden wil ze geen contact, vooral kleine hondjes maken haar ongelukkig.

Ze zoeken een rustige, ervaren eigenaar die een vertrouwensband met haar kan opbouwen. Een omgeving zonder kleine kinderen of andere huisdieren. Ben jij die geduldige persoon die Lizzy de rust en aandacht kan geven die zij zo verdient, en schrik je niet terug voor een klein rugzakje? Neem dan contact met het asiel in Spijkenisse op, om kennis te komen maken met Lizzy! Voor meer informatie, telefoon 088-34 37 131 (locatie Spijkenisse) of kijk eens opde website https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-Spijkenisse

Foto: DuFrank Photography

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant