Afbeelding
Foto: PR

Kunst en Brocante bij De Duinhuisjes

Actueel 288 keer gelezen

Rockanje – Openluchtmuseum De Duinhuisjes organiseert zondag 25 juni vanaf 11.00 uur een minimarkt met verkoop van allerlei Brocante. Bovendien exposeert een tiental verzamelaars hun bijzondere collecties te midden van de vier historische duinhuisjes, die een indruk geven van het leven in het duingebied tussen 1900 en 1950. De verzamelaars tonen dit jaar onder meer ansichtkaarten, theezakjes, munten, zakdoekjes, lepeltjes, strijkijzers, theelichtjes, tasjes, KLM-artikelen.

Dit weekend doen De Duinhuisjes ook mee aan de Kunstwerkroute Westvoorne. In 't Dunhus is er kunst te bewonderen van het kunstenaars echtpaar Silvie Bertin & Leo Stauffer uit Frankrijk met beschilderde foto's en Esther van Keulen uit Hilversum met keramiek.

Openluchtmuseum De Duinhuisjes ligt aan Duinstraat 18 in Rockanje (vlakbij de Tenellaplas). Het museum is geopend op zaterdagen, zondagen en woensdagen van 13.30 tot 16.30 uur. Groepen kunnen op afspraak het museum ook buiten openingstijden bezoeken. De toegangsprijs bedraagt € 3,- en kinderen vanaf 4 jaar € 1,50. Leden van de Historische Vereniging hebben op vertoon van hun lidmaatschapskaart gratis toegang. Kijk op www.westelijk-voorne.nl voor de overige evenementen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant