Afbeelding
Foto: PR

Ouderen Rockanje hebben weer genoten

Actueel 317 keer gelezen

Rockanje - Twee tot de laatste plaats toe gevulde touringcars vertrokken vorige week woensdag vanuit Rockanje voor de jaarlijkse ouderenreis. Het werd een dag van genieten, zo was de conclusie van de 124 Rockanjenaren bij thuiskomst.

Genieten van de rondrit met gids door het mooie Den Haag met zijn regeringsgebouwen en paleizen, de altijd interessante visserhaven met zijn bedrijvigheid en de badplaats Scheveningen met zijn boulevard. Maar ook van de schitterende boottocht met MPS Olympia vanuit Leiden over het plassengebied, langs onder meer het prachtige Kaageiland. Tel daarbij de heerlijke koffie met gebak op het Malieveld op, een scheepslunch aan boord, en een afsluitend diner in Nieuwe Wetering, en is het niet gek dat er al weer uitgekeken wordt naar de volgende ouderenreis.

De deelnemers en de reiscommissie bestaande uit Wim Steijl en Leo Ritmeester zijn dan ook alle sponsors uit Rockanje bijzonder dankbaar voor hun bijdrage aan het welslagen van deze mooie reis, zij zorgden tenslotte voor het "gouden randje".

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant