Na al het harde werk, mag het resultaat er zijn! Foto: Kevin Schenk
Na al het harde werk, mag het resultaat er zijn! Foto: Kevin Schenk Foto: Kevin Schenk

Mobiele studio van LINQ Media is klaar!

Actueel 348 keer gelezen

Regio - Tussen alle uitzendingen, andere werkzaamheden en reportages door, is er in de afgelopen weken door vele vrijwilligers heel hard gewerkt aan een mobiele studio. En ....hij is klaar!

De LMMC, ook wel bekend als de LINQ Mobile Media Center, zal door de omroep ingezet gaan worden op festivals, evenementen, maar ook voor andere doeleinden, zoals het doen van verslag op locatie en voor het maken van live uitzendingen.

De mobiele studio wordt deze week voor het eerst ingezet tijdens de Skate Vierdaagse in Spijkenisse en later ook tijdens de Vestingdagen in Hellevoetsluis. Tijdens het Skate evenement zal de mobiele studio ingezet worden op de start en finish locatie waar DJ's van LINQ FM de skaters vast in beweging zullen brengen door muziek. Het TV team zal van alle avonden een verslag maken dat op TV en social media te zien zal zijn. Op de Vestingdagen in Hellevoetsluis zal de mobiele studio ingezet worden voor het TV team om de gemaakte beelden te verwerken en als herkenning voor alle bezoekers dat LINQ Media ook aanwezig is.

Het media platform van Voorne-Putten met radio, TV en online, LINQ Media, zit in de lift. Ook het aantal vrijwilligers neemt toe. Toch kunnen ze er nog meer gebruiken. Interesse? Neem dan contact op met de omroep. Kijk voor meer info op www.linqmedia.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant