Het schitterende landhuis op Olaertsduyn was een uniek decor voor de zomerfair die voor het eerst op het landgoed werd gehouden. * Foto: Jos Uijtdehaage.
Het schitterende landhuis op Olaertsduyn was een uniek decor voor de zomerfair die voor het eerst op het landgoed werd gehouden. * Foto: Jos Uijtdehaage. Foto: Jos UIjtdehaage

Eerste zomerfair Olaertsduyn smeekt om een vervolg

Actueel 433 keer gelezen

Rockanje - Mede door het fraaie zomerweer wisten vele bezoekers de weg naar de Windgatseweg in Rockanje te vinden. Daar beloonden de kramen en foodtrucks van de meer dan tachtig (83!) standhouders en deelnemers op de eerste zomerfair die op landgoed Olaertsduyn werd gehouden het publiek met een exclusief aanbod de moeite van hun bezoek.

Met een weldoordacht publiciteitsplan was de zomerfair in de afgelopen maanden onder de aandacht van het publiek gebracht. En de geschepte verwachtingen werden door de samenwerking tussen Karen Kreukniet, organisator van de Reehorstfair die aan de zomerfair voorafging, en de familie Van Buuren van landgoed Olaerstduyn volledig waargemaakt.

'Driesterrenniveau'
Met meer dan tachtig (83!) standhouders en deelnemers was de fair voor de bezoekers een belevenis. Proeven van de perfecte pizza's van Old Scuola. Een vers gesneden en in de schil gefrituurd topfrietje van Las Fritas. Natuurlijk was het snacken, maar wel op 'driesterrenniveau'.
En dat gold ook voor het non-food en drink aanbod. Wegdromen en genieten bij het mooiste en beste wat er op het gebied van lifestyle, mode en wonen ontworpen is.
En met de aankoop van een speciaal voor de fair ontwikkeld glas werd ook het goede doel (de stichting ALS) gesteund.

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant