Pascal van hulst in duel met Abbenbroeker Dennis Holstein die met rood voor praten zwaar werd gestraft. * Foto: Peter de Jong.
Pascal van hulst in duel met Abbenbroeker Dennis Holstein die met rood voor praten zwaar werd gestraft. * Foto: Peter de Jong. Foto: Peter de Jong

Titelkandidaat OVV ontsnapt in 'rood gekleurd' duel

Actueel 567 keer gelezen

Abbenbroek – In een met drie rode kaarten voor Abbenbroek donkerrood gekleurd duel ontsnapte titelkandidaat OVV afgelopen zaterdag aan een nederlaag. Pas in de extra tijd lukte het de ploeg van trainer Rob Vuik om via goals van Timo Lemmens en Stony van den Berg een 1-0 achterstand om te buigen: 1-2.

Een beter combinerend OVV creëerde in de eerste helft legio kansen, maar Yoeri Bak en vooral Stony van den berg bleken weinig gelukkig in de afronding. Abbenbroek toonde zich na rust een stuk efficiënter want bij een van de spaarzame uitvallen, stelde routinier Jeroen Eerland OVV-keeper Daniël van de Beek meteen voor een voldongen feit: 1-0. Kort na de 1-0 kreeg Mark Bubberman zijn tweede gele kaart en moest Abbenbroek met tien man verder. De thuisclub verdedigde de voorsprong met hand en tand, maar kreeg in de extra tijd een doffe dreun toen eerste Timo Lemmens de 1-1 binnen schoot en ook nog eens Dennis Holstein er met een veel te makkelijk getrokken 'praatkaart' vanaf moest: 1-1.

Derde
Toen daarop Patrick van Dis als derde Abbenbroeker met rood moest vertrekken omdat hij bij de arbiter informeerde hoe lang hij nog door ging laten spelen, stond de thuisclub met acht man en kon Stony van den Berg winnend toeslaan: 1-2.

Fotografie: Wil van Balen

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant