Ziggy houdt van lekker eten en lekkere koekjes
Ziggy houdt van lekker eten en lekkere koekjes Foto: PR

Vrolijke, lieve, maar onzekere Ziggy zoekt nieuwe baas

Actueel 366 keer gelezen

Spijkenisse - Ziggy is een kruising van 2 jaar. Het is een lieve vrolijke lompe clown, die houdt van spelen, knuffelen en zoals je misschien wel kan zien, van lekker eten en lekkere koekjes.

Zijn eigenaren konden na een ongeluk niet meer voor hem zorgen. Ze hebben hem toen hij 5 maanden was van straat gehaald in Hongarije, broodmager en hij was bang voor alles. Gelukkig is de angst voor een groot gedeelte weg, maar nog niet helemaal, daar heeft Ziggy nog wat hulp bij nodig.

Hij wordt onrustig als het druk is in huis, ook met katten en kinderen ging het niet altijd goed. Hij kan wel bij andere honden.
Ziggy wordt getraind op een positieve manier, van correcties en een boze stem wordt hij heel onzeker en bang en die positieve aanpak werkt heel goed. Het alleen zijn moet nog aan gewerkt worden. Ziggy zoekt een ervaren eigenaar die hem de juiste opvoeding kan geven. Hou je van veel wandelen en ben je op zoek naar een nieuw maatje? Heb je geen katten of kinderen onder de 16 jaar? Dan wordt Ziggy jouw nieuwe beste vriend.

Voor een kennismaking kun je mailen, of bellen mag natuurlijk ook. Telefoon 088-34 37 131, of kijk eens op onze website https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-Spijkenisse

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant