Sinterklaas was verhinderd, maar zijn Pieten bezochten vorige week JC Ichikan op het Pietenfestijn.
Sinterklaas was verhinderd, maar zijn Pieten bezochten vorige week JC Ichikan op het Pietenfestijn. Foto: PR

Zwarte Pieten op bezoek bij judovereniging Ichikan

Actueel 312 keer gelezen

Rockanje – Vorige week werd bij JC Ichikan het Ichikan Pietenfestijn gehouden in SCC De Merel. De opkomst was dit jaar groot en het was een geslaagd feest. De judoka's van judovereniging Ichikan mochten ook allemaal een vriendje of vriendinnetje meenemen.

De Pieten werden uiteindelijk door wel 50 kinderen verwelkomd onder luid gezang en gedans! Samen met de Pieten werden er leuke spelletjes gespeeld en hebben de judoka's hun judokunsten laten zien. De Pieten waren erg onder de indruk van de judoka's en de kinderen hebben genoten!

De kleurwedstrijd werd gewonnen door Bjarne van der Genugten, Pieter Klein Hesselink, Tom Sprengers, Jasper Eland en het jongste judolid: Marijn den Hoedt. Zij kregen een mooi cadeau van Sinterklaas en na afloop kregen alle kinderen een heuse Pieten-diploma!

Sinterklaas zelf had helaas verplichtingen elders. Voor hem werd een mooie groepsfoto gemaakt waar hij (en de aanwezige ouders) erg blij mee waren! Ze hopen dat Sinterklaas er volgend jaar wel weer bij kan zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant