Afbeelding
Foto: Jos Uijtdehaage

Code oranje en rood leveren prachtige sneeuwfoto's op

Actueel 650 keer gelezen

Westvoorne/Brielle - Code oranje zondag en code rood op maandag. Voor de een ellende, voor de ander dikke pret! Vooral het verkeer had het zwaar te verduren, want de sneeuw zorgde voor de nodige vertragingen en slippartijen ondanks de strooiwagens die ook nog eens voorzien waren van sneeuwschuivers. Voor twee dagen leek Nederland meer op een Scandinavisch land, als op ons eigen kikkerlandje.

Voor de kinderen was het dikke pret, sneeuwbalgevechten, sneeuwpoppen maken en sleetje rijden, wat wil je nog meer als kind. Onder de volwassenen waren er ook genoeg die op pad gingen, gelukkig veelal wandelend. Gewapend met camera of mobieltje, de uitgelezen kans om prachtige foto's te maken van ons eigen winterwonderland.

Ook onze eigen fotograaf Jos Uijtdehaage ging op pad en maakte deze winterse plaatjes. Van een ondergesneeuwde Fazantenlaan in Oostvoorne, dappere wandelaars op de Polderslaan in Oostvoorne, het gebied rond de Tenellaplas en de Schrijversdijk in Brielle waar de strooiwagen met sneeuwschuiver de weg nog enigszins vrij probeerde te maken voor het verkeer.

De voorspelling is, dat het vanaf dinsdag al weer voorbij is. Misschien leuk als we dit weer hebben met de Kerstdagen? Een witte Kerst is tenslotte echt al heel lang geleden....

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant