Afbeelding
Foto: stock

Inzameling DE-waardepunten Voedselbank tot 9 januari

Actueel 255 keer gelezen

Regio - De inzamelactie van Douwe Egberts (DE) waardepunten voor voedselbankklanten komt aardig op gang. Vanzelfsprekend gaat Voedselbank Spijkenisse voor een maximale opbrengst. Voor mensen die nog punten hebben liggen: de actie duurt tot en met dinsdag 9 januari 2018.

Een aantal winkels in Nissewaard draagt de voedselbank een warm hart toe en fungeert als inleverpunt. De punten zijn in te leveren bij: Jumbo, Winkelcentrum Maaswijk - Albert Heijn, Winkelcentrum Sterrenhof - Albert Heijn, Winkelcentrum 't Plateau - Albert Heijn, Winkelcentrum Akkerhof - Hengelsport Van Rutten, Winkelcentrum Groenewoud - Dirk van den Broek, Winkelhart Spijkenisse - Albert Heijn, Toldam Heenvliet - MCD Zuidland, Winkelcentrum 's Lands Hof. In de winkel is een duidelijk herkenbare inzameldoos geplaatst en de medewerkers zijn op de hoogte van de actie.

Na afloop van de actie zet Douwe Egberts, uitsluitend voor voedselbanken, de punten om in pakken koffie. Het bedrijf doneert extra pakken koffie. De koffie wordt via de voedselpakketten verspreid onder de klanten. Vorig jaar bedroeg de landelijke opbrengst ruim 110.000 pakken.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant