Gymnastiekclub ODI uit Tinte deed met zes turnsters mee aan de toestelfinales in Hellevoetsluis.
Gymnastiekclub ODI uit Tinte deed met zes turnsters mee aan de toestelfinales in Hellevoetsluis. Foto: PR

ODI-turnsters pakken goud en zilver bij toestelfinales

Actueel 332 keer gelezen

Hellevoetsluis/Tinte - Afgelopen zaterdag veroverden de turnsters van ODI uit Tinte twee medailles op de toestelfinales van de turncompetitie van Voorne-Putten en Rozenburg die in Hellevoetsluis werden gehouden.

ODI deed mee met zes turnsters, die zich tijdens de turncompetitie voor de finales hadden geplaatst. Rosemarijn Petrejus was de beste op brug en won de gouden medaille. Irene Klok behaalde zilver op vloer. De overige vier ODI-tunsters, Julia Poli, Merlijn Roos, Vera den Adel en Cynthia van de Polder vielen niet in de prijzen, maar alleen de finale bereiken betekent al dat je bij de besten van Voorne-Putten en Rozenburg hoort. Resultaten uit de voorronden telden niet meer tijdens de toestelfinales, die wedstrijden op zich zijn. Het turnen van de finales is uitsluitend voorbehouden aan gevorderde turnsters vanaf jeugd 2 die tot de selectie behoren of keuze oefenstof recreatie turnen.

Vakantie
De wedstrijdploeg van ODI zich de komende weken opladen tijdens de kerstvakantie om in het nieuwe jaar met frisse moed de trainingen te hervatten op jacht naar nog betere resultaten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant