De groepen 7/8 hebben geholpen bij de voedselbank met het inpakken van de voedselpakketten
De groepen 7/8 hebben geholpen bij de voedselbank met het inpakken van de voedselpakketten Foto: PR

Gezamenlijke activiteiten BVS REMIX

Actueel 419 keer gelezen

Rockanje - Sinds het begin van dit schooljaar zijn alle basisschoolleerlingen van Rockanje gehuisvest in één schoolgebouw. Officieel zijn het nog steeds twee verschillende scholen, maar in aanloop naar de Samenwerkingsschool worden er al veel activiteiten gezamenlijk gedaan.

Zo wordt er dagelijks 'school doorbroken' aan hoekenwerk en lezen gewerkt en zijn er twee plusklassen waar kinderen van beide scholen allerlei uitdagende lessen aangeboden krijgen. Tijdens de weken voor Kerst zijn de groepen 1/2 naar de Stuifakkers geweest om kerstliedjes te zingen en hebben de groepen 3/4 er zelfgemaakte kerstcadeautjes uitgedeeld aan alle bewoners.

De kinderen van de groepen 5/6 van beide scholen hebben afgelopen maandag en dinsdagochtend kerstliedjes gezongen op het plein. Er was een kraam waar kerstspullen verkocht werden en lege flessen ingeleverd konden worden.Ook was er een kraam met koffie, thee en cupcakes. De opbrengst gaat naar 'Lichtjes voor Sophia' van het Sophia kinderziekenhuis. Tenslotte hebben de groepen 7/8 geholpen bij de voedselbank met het inpakken van de voedselpakketten en er ook nog zelfgemaakte kerststukjes naar toe gebracht. Kortom de scholen zijn samen op weg naar de Samenwerkingsschool!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant