Afbeelding

Toneelgroep ICC speelt Lucy's Baby

Actueel 937 keer gelezen

Tinte - Op zaterdagavond 27 januari, vrijdagavond 2 februari en zaterdagavond 3 februari 2018 voert toneelgroep ICC in het Verenigingsgebouw in Tinte het door John Patrick geschreven toneelstuk Lucy's Baby op.

Dat stuk speelt aan het eind van de jaren '50 van de vorige eeuw. Hoofdpersoon is Lucy Kronkie, een wat oudere alleenstaande vrouw, die haar kostje verdient met de in- en verkoop van, noem het maar, lompen, metalen, antiek en curiosa. Lucy is, voor zover zij weet, de laatst nog in leven zijnde Kronkie en naarmate zij ouder wordt, gaat ze zich steeds meer afvragen wat er na haar dood met 'haar erfenis' moet gebeuren. Wanneer Lucy, gastvrij als zij is, aan een toevallige bezoeker 'een bed voor de nacht' biedt, leidt dit tot een aaneenschakeling van vreemde gebeurtenissen in haar anders zo rustige leventje. Dat de te verdelen 'erfenis' hierbij een belangrijke rol speelt, is bijna voorspelbaar. Dat daarbij ook een baby in het spel is, ligt echter wat minder voor de hand. Dat er zoals altijd goede en slechte mensen zijn, is bijna in elk toneelstuk wel een gegeven. En dat er, zoals het toneelgroep ICC uit Tinte betaamt, in dit toneelstuk ook wat te lachen valt, is helder. Wie zin heeft om Lucy's Baby te gaan zien, is van harte welkom op een van de bovengenoemde data.

Het is raadzaam vooraf te reserveren. Dat kan door kaarten te bestellen via telefoonnummer 0181-402524 of door te mailen naar toneel@kerktinte.nl Geef uw naam, telefoonnummer, avond van uw keuze en het aantal personen waarvoor u reserveert aan. De kosten, te weten € 5,00 p.p. en € 3,50 voor kinderen tot 12 jaar, kunt u voldoen bij aankomst in de zaal. Aanvang van de voorstellingen is 20.00 uur. De zaal gaat open om 19.30 uur. De spelers van ICC kijken uit naar uw komst!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant