Om het evenement helemaal compleet te maken, is er ook altijd muziek op en rond de Bos en Burchtfair op de Hofweide
Om het evenement helemaal compleet te maken, is er ook altijd muziek op en rond de Bos en Burchtfair op de Hofweide Foto: Jos Uijtdehaage

De Bos & Burchtfair in Oostvoorne: al ruim 10 jaar de gezelligste tuinfair

Actueel 474 keer gelezen

Oostvoorne - Sinds 2005 wordt ieder jaar de Bos & Burchtfair gehouden op de Hofwei en Landgoed Mildenburg. Dit evenement vindt altijd plaats op de laatste zaterdag van de maand mei.

De Bos & Burchtfair is een zeer gevarieerde tuinfair met de nadruk op tuin- planten en 'Groen Leven'. Het is een gezellig tuinevenement dat inmiddels bekendheid geniet in binnen en buitenland. De Bos & Burcht Fair in Oostvoorne is een unieke tuinfair voor de regio Zuid-West Nederland en vindt plaats op een prachtige locatie in het centrum van het dorp. Ruim 100 exposanten zoals kwekers, hoveniers en delicatesse-specialisten presenteren hier hun producten op de Hofwei. De fair begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Standhouders

Behalve planten is er nog veel meer te zien. Zo kunt u bijvoorbeeld zien hoe eendenkorven worden gevlochten, welk tuingereedschap u het beste kunt gebruiken en kunt u alles te weten komen over bijen en verschillende soorten kruiden. Ook de inwendige mens komt er goed aan zijn trekken en wie nog een leuk cadeautje zoekt, of een hebbedingetje voor zichzelf, kan er vast en zeker ook prima slagen!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant