Afbeelding

OVV Oostvoorne ontvangt 500 euro extra van VriendenLoterij

Actueel 295 keer gelezen

Oostvoorne - Een grote verrassing voor OVV Oostvoorne van de VriendenLoterij. De club is één van de succesvolste deelnemers aan de Nationale Belmaanden in januari en ontvangt eenmalig een extra bijdrage van 500 euro. De actie is een initiatief van de VriendenLoterij om clubs en verenigingen in Nederland op een sympathieke en structurele manier financieel te ondersteunen. OVV gaat het geld gebruiken om de nieuwe kantine in te richten.
 
Johan van Oudenaarden, lid van de sponsorcommissie bij OVV: "Wat een geweldige verrassing! Dit is hartstikke mooi. Met deze extra bijdrage gaan we de nieuwe kantine opnieuw inrichten. Voor amateurverenigingen is het steeds lastiger om sponsoren te vinden. De bijdrage van de VriendenLoterij is daarom meer dan welkom."
 
De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van de club. De belactie van OVV leverde de club maar liefst 68 loten op. Daarmee scoorde de club in januari de vijfde plaats. Als de 68 loten een jaar blijven meespelen, dan kan OVV 6.392 euro bijschrijven aan de clubkas.
 
Nationale Belmaanden 2018
Tijdens de Nationale Belmaanden strijden clubs en verenigingen tegen elkaar vanuit hun eigen clubhuis. Doel van de actie is de structurele inkomsten vanuit de VriendenLoterij te vergroten. Drie maanden lang wordt er iedere maand in totaal 10.000 euro verdeeld onder de vijf best scorende clubs en verenigingen.
 
Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club of vereniging, zoals de voetbalclub, te steunen. Clubs en verenigingen die nog niet aangesloten zijn bij de VriendenLoterij kunnen zich aanmelden via: www.vriendenloterij.nl/clubs

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant